top of page

FAQ

Jij vraagt, wij antwoorden

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 6,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

 

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bowsandstuff.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Creditcard


Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

Bancontact / Mister cash


Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Achteraf betalen met Klarna


Klarna is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 30 dagen.

Klarna voert voor Bows & Stuff het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen, voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op! Klarna staat los van Bows & Stuff. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna. Wanneer Bows & Stuff een actie heeft kan de levertijd wat langer duren dan je normaal van ons gewend bent. Kies je toch voor Klarna, dan blijven wel dezelfde regels van kracht. Je hebt dan dus nog steeds 30 dagen om te betalen. Houd hier rekening mee en betaal je rekening op tijd om verhoging te voorkomen! Bows & Stuff staat hiervoor niet garant.

Paypal


Paypal is een veilige manier om te betalen. Je koppelt je bankrekening of creditcard en betaald binnen enkele klikken. PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Daarnaast maakt PayPal je financiële informatie niet bekend aan Bows &Stuff.

WELKE VERZENDINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Aan huis


Je kan jouw pakket aan huis laten leveren voor €5,70.

Postpunt


Je kan jouw pakket bij jouw dichtsbijzijnde postpunt laten leveren voor €5,00.

Ophalen bij afhaalpunt naar keuze


We hebben alreeds 5 afhaalpunten!

  1. Desteldonk

  2. Nazareth

  3. Assenede

  4. Zelzate

  5. Gent UZ

Aan huis geleverd regio Desteldonk/Nazareth


Ik kom jouw pakketjes voor een kleine bijdragen aan huis leveren indien je in een straal van 5km van Nazareth of Desteldonk woont.

bottom of page